Εταιρεία

Ήταν το 1981, που ο νεαρός τότε γεωπόνος Κώστας Κακογιαννάκης, ξεκίνησε την καλλιέργεια ελιάς και εσπεριδοειδών στον Πλατανιά Ρεθύμνου σε ένα χώρο 5000 τ.μ.

Μετά από πέντε χρόνια δημιούργησε καινούριο φυτώριο σε ιδιόκτητο χώρο στο Παγκαλοχώρι Ρεθύμνου, σε μια έκταση 30000 τ.μ. Εκεί διεύρυνε την ποικιλία των προϊόντων, αφού προστέθηκαν πολλά ακόμη, όπως καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη οργανωμένη φυτωριακή επιχείρηση με θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και υδρονέφωσης για την εποχή εκείνη στο νομό Ρεθύμνου. Σήμερα η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει τις υπηρεσίες της στους καταναλωτές με υπευθυνότητα και σύνεση.

Ο ιδιοκτήτης, Κακογιαννάκης Κων/νος, κάτοχος πτυχίου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως και το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό συνεργάζονται για την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης επικεντρώνονται στην παραγωγή και εμπορία ελαιοδέντρων, εσπεριδοειδών, οπωροφόρων δέντρων, φυτών αμπέλου καθώς και καλλωπιστικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Tα τελευταία χρόνια γίνεται επίσης μια επέκταση σε γεωργικά εφόδια, φάρμακα, λιπάσματα και γλάστρες. Οι θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν ένα χώρο 8000 τ.μ. σε συνολική έκταση 30.000 τ.μ.
Σε αυτά περιλαμβάνονται 500 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων, όπως και σύγχρονοι και άρτια εξοπλισμένοι χώροι υδρονέφωσης και πολλαπλασιασμού.

Επίσης τα σύγχρονα συστήματα άρδευσης και θέρμανσης που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό είναι άριστης ποιότητας και προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.

Τα εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για το αγοραστικό μας κοινό.